Tiden mellan det gamla året och det nya

Jag älskar mellandagarna. Julstöket är över, julen är firad och det finns äntligen tid att ta det lugnt. Läsa julklappsböcker, äta choklad, kanske gå på en julpromenad och inte behöva laga mat eftersom kylskåpet fortfarande är fullt. När jag var liten läste jag en bok som hette ”Ett veck i tiden”. Jag minns inte riktigt vad den handlade om men titeln har fastnat i mina tankar, just för att jag tycker att veckan mellan jul och nyår är som ett veck i tiden. Tid som egentligen inte existerar, dagar då man kan göra vad man vill och inte behöver bry sig om resten av världen. Det gamla året har ebbat ut och det nya har inte börjat ännu och där i mellan finns några vackra, vemodiga dagar utanför tiden.

Vackert rött men ack så farligt

2 tankar på “Tiden mellan det gamla året och det nya

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s