Medverkan i media

Tora Wall medverkar ofta som expert på folklore i media. Här hittar du några exempel på inslag. Vill du anlita Tora kontaktar du henne på torawall@gmail.com.

Personporträtt i Universitetsläraren (april, 2019): https://universitetslararen.se/2019/04/15/tora-wall-kan-historierna-om-skogens-vasen/

I Vetenskapsradion Forum, SR medverkade Tora som expert i en programserie om folklore, som sändes i 4 säsonger (sammanlagt 16 avsnitt). Här hittar du några av avsnitten: Om troll, brunnsgubbar och zombies https://sverigesradio.se/avsnitt/554293.  Om adventskalendern och hedniska jultraditioner https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/641207?programid=1302 (2015-2018)

Tora Wall medverkade, tillsammans med Ebbe Schön och programledaren Rasmus Åkerblom, i TV-serien Väsen och berättade i 8 avsnitt om småfolk, storsjöodjur, gengångare, gruvmaja, vampyrer och andra väsen. https://www.svtplay.se/vasen  Just nu går det tyvärr inte att se serien men den har sänts på SVT play några gånger så med lite tur kommer den igen…

Superlördag, SVT: http://www.svtplay.se/superlordag (länken fungerar tyvärr inte längre men det var en så fin upplevelse att vara med i Superlördag och berätta om troll, älvor, tomtar och andra väsen att det får stå kvar ändå).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s