We have a hulk!

Var och såg The Avengers i eftermiddags och är fortfarande nördigt lyckligt. Det är knappast någon revolutionerande folkloristisk analys att superhjältar är populärkulturens svar på gångna tiders berättelser om gudar och hjältar och att de i någon mån fyller samma sorts funktion i vår fantasivärld. Särskilt uppenbart blir det förstås när en så beprövat episkt karaktär som Tor får plats i serier och film. Och att kunna säga ”We have a hulk!”,  när livet känns farligt – det är en dröm för de flesta nördar.

1 tanke på “We have a hulk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s